Veelgestelde vragen

Ik krijg regelmatig vragen over schilderijen en websites. Op een aantal vragen kunt u op deze pagina het antwoord vinden.

Ik vind een werk wel leuk, maar heeft u het ook in een groter formaat?

Ik werk van circa 30 x 30 cm tot 120 x 180 cm. In de galerie hangt vaak klein werk. Meestal heeft de galerie ook groter werk in stock. Veel werk staat echter op mijn atelier. U kunt altijd een afspraak maken in het atelier. In overleg kan een vergelijkbaar werk ook in een ander formaat worden gemaakt.

Ik twijfel of het werk wel past in mijn huis. Kan ik ook eerst thuis kijken?

Voor de meeste werken mag u het werk enkele dagen tot een week thuis ophangen. Wilt u het niet? Dan kunt u het gewoon teruggeven.

Moet ik het werk in 1x betalen?

Het is mogelijk om bij de werken vanaf € 500 in termijnen te betalen. Hierover kunt u met mij iets afspreken.

Kunt u het werk ook bij mij thuis bezorgen?

Ik kom graag langs om het werk bij u thuis te brengen. Ik heb echter beperkte mogelijkheden om groot werk langs te brengen.

Maakt u ook portretten of ander werk in opdracht?

Ik heb in het verleden wel portretten en modellen geschilderd, maar nooit in opdracht. Wilt u een nauwkeurig portretschilderij? Dan kunt u beter iemand anders zoeken. Zoekt u een bepaalde sfeer dan zijn er wel mogelijkheden.

Is het maken van een website duur?

Afhankelijk van uw budget kijken we wat mogelijk is. Het streven is altijd om de kosten beperkt te houden.
U kunst vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Ik maak altijd sites die door de klant makkelijk zijn te beheren. Uiteraard is het ontwerp altijd op maat gemaakt. Een website is een persoonlijk visitekaartje. Wit u een complexe site met een webwinkel dan is het onderhoud natuurlijk wel ingewikkeld.

Kunt u het beheer doen voor mijn website?

Als u een site door mij hebt laten maken kan ik ook de website beheren. Dit kan bestaan uit het technisch up-to-date houden, maar ook het bijhouden van tekst en beeld.

Staat u antwoord er niet tussen? Maar heeft u wel interesse? Dan kunt u contact opnemen met mij voor meer informatie of om een afspraak te maken.